top of page

DISCURS MOTIVACIONAL BRAVEHEART

Pelicula Braveheart

Cèlebre discurs motivacional de la pel·lícula Braveheart, on el llegendari William Wallace aconsegueix motivar als seus apel·lant a una cosa que ningú mai els hi podrà treure......sabeu de què és tracta?

QUESTIÓ D'ACTITUT

TED Andorra Victor Kuppers

Aquest fenomenal vídeo és un fragment d'una de les conferències donades pel formador Victor Kuppers on explica l'essència i la clau de la vida i la felicitat....

TRASTORN TDAH

Hola, vols saber com em sento?

Aquest vídeo tan sensacional ens serveix per connectar amb els nens i nenes que pateixen el trastorn TDAH, què pensen, com actuen, com veuen la vida, com se senten.........

Please reload

a les teves mans

PARADOXA DE LA MOTXILLA, CIGNES O TAURONS

Escena "Up in the air "

 Escena clàssica de la pel·lícula "Up in the air ", sobre coaching professional en la que ens mostra la metàfora de les dues motxilles i per acabar ens fa reflexionar sobre el que som i el que podríem ser.

Somos cisnes o tiburones? 

UN CANVI DE VIDA

Pel.licula " El guerrero pacífico "

Fragment resum sobre les pautes de vida,  basades en la pel.lícula " El guerrero pacifico" on mostren el veritable camí dels canvis en la vida del ex atleta professional Dan Millman i com aquests són capaços de transformar el nostre destí.

LA PACIÈNCIA I L'AMOR

Relacions familiars

Curt molt emotiu sobre una escena de la relació d'un pare amb els seu fill, que ens farà reflexionar i molt sobre la paciència i el veritable significat de l'amor.

Please reload

TREBALL EN EQUIP

Pingüins, formigues i crancs

Increïble espot publicitari que demostra un cop més els beneficis de treballar en i amb equip i les seves conseqüències positives a llarg termini.

NICK VUJICIC

SENSE LÍMITS

Va néixer sense braços ni cames i sense límits. En Nick és tot un exemple de superació i anima a mes persones a seguir el seu exemple, és la història d'un home invencible.

EL MILLOR REGAL

TED Stacey Kramer

" La propera vegada  que s'enfrontin a alguna cosa inesperada, no desitjada i incerta, considerin-lo com un regal "

Aquests 3 min. de Stacey Kramer pronunciats al TED són el millor regal que podríem tenir. 

Please reload

En aquesta pàgina trobaràs vídeos, escenes, situacions aplicables a les nostres vides que serveixen i serviran com a recursos oberts d'infinites possibilitats que sempre estan...

DEPRESSIÓ

" Així és viure amb depressió "

Curt molt significatiu, per saber diferenciar, tristesa, melancolia o qualsevol estat anímic negatiu, del que realment significa viure dia a dia amb un quadre depressiu.

SÍNDROME GILLES DE TOURETTE

" Front of the class"

Fragment de la pel·lícula " Front of the class " basada en el llibre autobiogràfic de Brad Cohen, on relata l'historia d'un jove amb Síndrome de Tourette que vol ser mestre i les dificultats que es troba en el camí. 

EL PODER DE LA BONDAT

" Heroi anònim "

Obtenim alguna recompensa fent coses bones per la gent que ens envolta? Doncs no , no ens farem més rics o sortirem a la TV, el que rebrem són emocions i experimentarem la veritable felicitat!

Please reload

KILIAN JORNET

"Sense fracàs no hi ha èxit"

"El fracàs és el primer pas per triomfar en qualsevol aspecte de la vida "  Aquesta filosofia de vida és la que explica millor la personalitat d'un atleta extraordinari, senzill i alhora sobrehumà.Homenatge a l'home que va desafiar a la vida entre els mortals.....

LOVE STORY

"El perill de les xarxes socials "

Bonica història d'amor amb un final per reflexionar i prendre consciència sobre els perills de les xarxes socials que poden afectar als nostres adolescents, en aquest cas sobre el "Grooming ".

NOMÉS RESPIRA

El control de les emocions

Curtmetratge que ens ensenya la importància del control emocional i d'atenció, realitzades a través de les tècniques de respiració o el mindfulness per obtenir un bon equilibri emocional.

Please reload

bottom of page