top of page

                JOSEP

"Som allò en el que creiem"

Des de ben petit sempre vaig ser aquell infant que tothom volia tenir al seu costat. Per què? suposo que, perquè era un infant capaç de comprendre els demès nens i nenes , les seves pors , les seves alegries, les seves emocions, tots els seus problemes....alhora que intentava si mes no solucionar o facilitar la vida de totes les persones que envoltaven la meva vida, cosa que m'omplia i m'omple el cor dia a dia i van fer possible que creixés enormement com a persona.

Ja d'adult, i fruit d'aquesta infància entranyable i plena de bonics records vaig decidir buscar el coneixement per poder ajudar no tan sols als infants, sino a les persones adultes i de la tercera edat , cursant  la llicenciatura de psicologia , especialista en psicologia clínica per la Universitat Nacional d'Educació a Distància i posteriorment cursant els postgraus d'especialista en Coaching personal i Coaching executiu , Coaching life's i Mindfulness i Màster en PNL ( Programació neurolingüistica).

Tingues sempre ben  present que la vida està feta per gaudir-la i viure-la amb felicitat. Veure com les persones la gaudeixen també, així com poder-les fer evolucionar i créixer, ha estat i serà per sempre el meu objectiu ,és per això que dedico tota la meva vida a ajudar a aquelles persones que ho necessitin, per tal que puguin trobar el seu camí.

Recorda sempre que, un viatge de milers i milers de kilòmetres comença per un petit pas i junts podem fer el camí que sempre havies somiat.Ets una història plena de somnis,de creences, ets allò en el que creus, som allò amb el que somiem, per això la teva història serà part de la meva història.

Josep Jiménez Quintana

Psicòleg col.legiat nº21709

bottom of page