top of page

I HAVE A DREAM


"I have a dream" ( jo tinc un somni ) aquestes van ser les primeres paraules del cèlebre discurs pronunciat pel doctor Martin Luther King Jr. a Washington, el 28 d'agost de l'any 1963, pels drets civils de les persones.En Martin tenia un somni, un somni d'igualtat de races,un somni d'igualtat de drets en el treball i en la societat, un somni de futur en el que les persones poguessin viure i conviure per iguals, un somni de llibertat...

En Martin tenia aquest somni, aquesta visió de futur que després d'anys i anys de lluita es va fer realitat amb la fi de la segregació racial als Estats Units,un somni que abans semblava impossible que es pogués assolir.

Tenir un somni,perseguir-ho i aconseguir-lo pot ser la major realització que una persona pot tenir a la vida.Els nostres somnis ens ajuden a generar les nostres metes, a curt i a llarg termini ,guiant-nos en el nostre creixement personal,és per això que hem d'aprendre a definir-les, per tal que les nostres accions sempre estiguin encaminades cap als nostres objectius.

El camí no és fàcil i sempre estarà ple de dificultats,no ens hem d'encegar per no perdre de vista l'objectiu final,doncs a mesura que anem superant aquests obstacles, més motivador i més reconfortant es va fent el camí, generant positivament en nosaltres , fortalesa i auto-confiança.

Tenir un somni ens apartarà de qüestions negatives i si anem a per ell , la vida ens permetrà viure aquest somni amb passió, sense cap mena de por ni cap limitació,ens obrirà noves fronteres i una nova realitat, ens servirà d'inspiració a la nostra vida com la dels demés i si el compartim ens unirà els uns als altres.

Tot el món sap quan ha arribat el moment de fer alguna cosa diferent....potser el moment ha arribat, aqui i ara, per tant si tens un somni com ho tenen moltes persones o com en Martin, no deixis de lluitar fins fer-ho possible....

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page